Optredens

De vis in de boom

Verteltheater van Guy Didelez (vanaf  de tweede kleuterklas)

Met De Vis in de Boom sloegen Joke De Vloed en Guy Didelez als auteursduo voor het eerst de handen in elkaar. Dat resulteerde in een poëtisch-filosofisch verhaal voor jonge kinderen over een visje dat meer wil dan alleen maar zwemmen.

Ontsnapt uit het infernaat

Verteltheater van Guy Didelez (+10)

Van het Infernaat bestaat niet alleen een boek, een cd en zelfs een heus schoolfeest, maar ook een toneelbewerking waar Guy Didelez lange tijd zelf mee heeft rondgetrokken.

In die voorstelling vertelde hij dat hij zelf jarenlang had school gelopen in Het Infernaat, een internaat voor keikoppige en mega-dwarse leerlingen van wie de verbeelding al eens op hol sloeg. Meer nog: hij had er zelfs een boek over geschreven. Hij kwam dan ook graag in de school of in de bib naspelen hoe hij daar terechtgekomen was, wie er lesgaf, wat hij daar beleefde en hoe hij tenslotte uit het Infernaat ontsnapte.

De kikkerkus

Vertel- en meespeeltheater (+6)

In De Kikkerkus zet Guy Didelez het sprookje van de prinses die een tot kikker betoverde prins kust danig op zijn kop. Hoe voelt een prins zich, die in een gouden kooi wordt grootgebracht? Is hij jaloers op de kikkers die hele dagen in de vijver spelen, ongegeneerd kwaken of een lekker tukje in het zonnetje doen? Wil hij soms kikker worden? Moet hij dan ook een kikker kussen?

 

Wil je de koekjes op deze site aanvaarden ?

Jouw gegevens worden enkel hier gebruikt en niet doorgegeven aan ander partijen. Nog meer info over je privacy kan je hier vinden