Cd’s / Dvd’s

Vleugels

Fons, Bernard en Bruno zijn volkstuinders. Ze pachten een perceel op ‘Het werk van den Akker’. Hoewel het er op hun tuintjes dikwijls heel vrolijk aan toegaat, zijn het in feite alle drie wat eenzame mensen die om diverse redenen het huis ontvluchten. In hun tuintjes kunnen ze kankeren op de wereld en – hoewel ze vrienden zijn – ook op elkaar.

Het infernaat

 Een kindermusical van Compagnie de Ballade in samenwerking met Kinderkoor De Ballade 

Het spook van ten Duinen

Sara, Alex en Daan zijn leerlingen van de Hotelschool in Koksijde. Wanneer Alex een spreekbeurt houdt over de Duinenabdij, raakt Sara in de ban van een eeuwenoud mysterie. Daan weigert het verhaal te geloven tot…

In mama’s buik

DVD van een musicalbewerking van het boek het Pest Actie Plan, geschreven in samenwerking met de leerlingen van het zesde leer van de Gemeentelijke Basisschool Reynaerdijn in Stekene. 

Calamity Jane

De musical ‘Het ware verhaal van Calamity Jane’ is gebaseerd op historische feiten die ook terug te vinden zijn in het dagboek in briefvorm dat de wildwest-heldin haar leven lang bijhield en in de biografie die zij met de hulp van een ghostwriter liet verschijnen.

De poepsjieke poedel

Deze CD bevat 13 liedjes en 1 sfeerstuk die allemaal hun plaats krijgen in het schoolfeest ‘De Poepsjieke Poedel’ dat al heel wat succesvolle opvoeringen kende. 

De duistere middeleeuwen

Beide CD’s maken een onderdeel uit van een pakket dat scholen moet toelaten om zelf een schoolfeest (dat dan op zijn beurt weer gebaseerd is op het boek Duistere Middeleeuwers) op te zetten.

Zing mee met Sint en Piet

Deze CD bevat 14 originele ‘Sint en Pietliedjes’ die destijds door middel van bindteksten als een totaalspektakel ter gelegenheid van een bezoek van Sint en Piet in scholen gebracht en samen met de kinderen gezongen werden. De liedjes blijven echter ook los van dit feestgebeuren zeer genietbaar.

Wil je de koekjes op deze site aanvaarden ?

Jouw gegevens worden enkel hier gebruikt en niet doorgegeven aan ander partijen. Nog meer info over je privacy kan je hier vinden