Schoolfeesten

In mama’s buik

Een musicalbewerking van het boek ‘het Pest Actie Plan’, geschreven in samenwerking met de leerlingen van het zesde leer van de Gemeentelijke Basisschool Reynaerdijn in Stekene. 

De poepsjieke poedel

‘De Poepsjieke Poedel’, een musical die volgens het concept van het traditionele schoolfeest werd geschreven en door uitgeverij Averbode werd uitgegeven.

Het musicalpakket geeft de school een ruggengraat. Hoe groot uw eigen creatieve inbreng is, hangt geheel af van de mogelijkheden van de school en die van de kinderen.

De duistere middeleeuwers

De musical ‘De Duistere Middeleeuwen’ vertelt het verhaal van Grietje. Zij valt op een mooie dag in een vergeetput, die daar al sinds de Duistere Middeleeuwen werd euh… vergeten. In de put maakt ze kennis met een aantal figuren die door de magische krachten van Clement de Kluizenaar al eeuwenlang in leven werden gehouden, en die je ook via de liedjes op de CD leert kennen, of via het jeugdboek van Guy Didelez en Patrick Bernauw.

Het infernaat

Het musicalpakket geeft de school een ruggengraat. Hoe groot uw eigen creatieve inbreng is, hangt geheel af van de mogelijkheden van de school en die van de kinderen. Deze productie werd zo opgevat dat alle kinderen van de basisschool, ook de kleuters, kunnen particperen – niet alleen op het podium (dat niet eens noodzakelijk is) maar ook erachter of ernaast.

Wil je de koekjes op deze site aanvaarden ?

Jouw gegevens worden enkel hier gebruikt en niet doorgegeven aan ander partijen. Nog meer info over je privacy kan je hier vinden