Het infernaat

Info

Auteurs: Guy Didelez en Patrick Bernauw

Composities en arrangementen: Fernand Bernauw

Aantal opvoeringen: 79

Een schoolfeest

Zowat elke school in Vlaanderen heeft zijn traditionele ‘schoolfeest’. Meestal zijn het de leerkrachten zelf die niet alleen de praktische organisatie van het schoolfeest, maar ook de creatieve invulling ervan voor hun rekening nemen.

Voor scholen en leerkrachten die een steuntje in de rug willen krijgen bij het opzetten van hun schoolfeest – zowel wat teksten, muziek, concept en vormgeving betreft – schreven Patrick Bernauw en Guy Didelez nu  een schoolfeest.

Later zouden ze dat trouwens nog eens overdoen met ‘Duistere Middeleeuwers‘ en met ‘De Poepsjieke Poedel’, ook al een musical die volgens het concept van het traditionele schoolfeest werd geschreven en door uitgeverij Averbode werd uitgegeven.

Het musicalpakket geeft de school een ruggengraat. Hoe groot uw eigen creatieve inbreng is, hangt geheel af van de mogelijkheden van de school en die van de kinderen. Deze productie werd zo opgevat dat alle kinderen van de basisschool, ook de kleuters, kunnen participeren – niet alleen op het podium (dat niet eens noodzakelijk is) maar ook erachter of ernaast.

Het musicalpakket bevat naast de instrumentale en gezongen cd, ook een brochure met de theatertekst en regietips alsmede een exemplaar van Schimmen uit de vergeetput, de verzamelbundel waarin ‘Het Infernaat‘ werd opgenomen.  Wil je meer informatie over het hele pakket neem dan contact op met guy.didelez@telenet.be.

Wil je de koekjes op deze site aanvaarden ?

Jouw gegevens worden enkel hier gebruikt en niet doorgegeven aan ander partijen. Nog meer info over je privacy kan je hier vinden