Trezebelle

Info

Auteur boek: Guy Didelez 

Bewerking naar toneel: Veerle Luts

Acteurs: Veerle Luts en Thomas De Wit

Duur: ongeveer 50 minuten. 

Productie: pacoproducties

Prijs: vertelversie 690/theaterversie 1.075  (met daarbij 10 Clavis-boekjes over Trezebelle en haar vriendinnen er gratis bovenop)

Inhoud

Dit toneelstuk werd gebaseerd op het boek ‘Heksje Trezebelle en de diefstal van het Grote Toverboek’ van Guy Didelez. Net als het boek is ook het toneelstuk spannend, grappig en geheimzinnig. Dankzij de inbreng van de ‘muziektrol swingt het dan ook nog als de beesten. Tegelijk hebben boek en toneelstuk meer te bieden dan alleen maar een leuk verhaal. Beide behandelen op kindermaat het probleem van de vluchtelingenproblematiek, uitsluiting en vooroordelen, zodat er ook in de klas mee gewerkt kan worden.

Weetje

Ben je op zoek naar meer informatie over de toneelstukken die op basis van Guy’s boeken in het lager onderwijs gebracht worden kijk dan zeker ook eens naar Ik heb ook geen pretentiePestkoppen en Windbuilen, Het Pest Actie Plan. en Zwanenzang dat door het muzikale ensemble Dimlicht tot een muzikale voorstelling werd omgetoverd waarover je  hier ook nog wat meer info vindt.

Ontroerend mooie producties voor het middelbaar zijn: Het Pest Actie Plan, Gebroken Glimlach, Zwanenzang en Ik ben iemand/niemand.

Wil je de koekjes op deze site aanvaarden ?

Jouw gegevens worden enkel hier gebruikt en niet doorgegeven aan ander partijen. Nog meer info over je privacy kan je hier vinden