Opgepast ongepast

Info

BLIJSPELEN

Titel: Opgepast Ongepast (Aantal opvoeringen: 58)

Auteurs: Paul Coppens, Willi De Wit, Guy Didelez

Genre: Verkleed-komedie

Kan op diverse manieren gespeeld worden, door meer of minder acteurs/actrices.

Min 6 – max 21 + 1 of 2 figuranten naargelang de mogelijkheden van de vereniging. Maar het stuk komt best tot zijn recht wanneer al die rollen slechts door zes spelers worden vertolkt (3 dames, 3 heren) 

1 decor

Inhoud 

In een kledingzaak waar mensen van allerlei slag komen kopen, gebeuren er rare dingen. De klanten komen er namelijk aangepaste kledij zoeken en passen voor allerhande gelegenheden. Dat kan buitengewoon plezant zijn om naar te kijken, dat vinden ook de verkopers.

Zes acteurs spelen samen 21 rollen in nu eens dramatische, dan weer knotsgekke situaties.

‘De Mens’ letterlijk en figuurlijk in z’n hemd gezet. Om je stijlvol achterover te lachen! 

Weetje

Ben je met je gezelschap op zoek naar andere komische volavondstukken die Guy al dan niet samen met een co-auteur schreef? Ga dan zeker ook eens kijken naar: Geelzucht, De splitsing van het Atomium, Het Wittebroodslijk, ‘Barak Faunus , Niet pluis op de buis, Pompen of verzuipen, Dolly en Dot, Pak in Stap uitGasten zijn LastenHet huis in de bocht, Waar de stal bleef stille staan en ‘Het Sacochenvirus’, het allernieuwste stuk van Coppens en Didelez.

Wil je de koekjes op deze site aanvaarden ?

Jouw gegevens worden enkel hier gebruikt en niet doorgegeven aan ander partijen. Nog meer info over je privacy kan je hier vinden