Rarifeiten – Rotjong en Snotjong

Auteur

Guy Didelez en Frank Pollet

Uitgeverij

Uitgeverij Afijn, 2002, Derde druk. + 1 extra druk als ‘Boektopper’ bij uitgeverij Van In.

80 pagina’s, 12,95 euro 

Bib

Dit boek vind je terug in de bibliotheek

Inhoud

Waarom gooide Kamil Kaplan zijn elf maanden jonge neefje Onur van de derde verdieping naar beneden? Een val die de peuter wonder boven wonder overleefde. Bestaan er ouders die hun kinderen Dick Wijfje, Anna Nas of Conny Plassen noemen? Is Serge de biologische papa van 28 kinderen. Waarom wilde Frank Pollet als kind pastoor worden? Waarom maakte Guy Didelez zichzelf als veertienjarige onsterfelijk belachelijk met de scherf van een colaflesje?

Antwoorden op al deze prangende vragen en nog veel, veeeeeel, veeeeeeeeeeeeeeeeel meer, krijg je in dit boek waarin kinderen en jongeren 47 maal de hoofdrol spelen.

Opnieuw een ‘Rarifeitenboek’ om duimen en vingers bij af te likken.

Weetjes

Rotjong en Snotjong is al het vierde deel in de reeks ‘Rarifeiten’. De verhalen zijn spannend, grappig, bizar en vooral waargebeurd!

Wil je de andere boeken uit de reeks lezen dan kun je kiezen uit Rarifeiten: megacoole dierenverhalenRarifeiten: bangelijke mobiele verhalenRarifeiten: Boeven en Blunders en Rarifeiten: muizen en monsters.

De Rarifeitenreeks is ondertussen uitverkocht, maar Guy publiceerde ook heel veel ongelooflijke maar waargebeurde verhalen in twee andere reeksen. Onopgelost & Waargebeurd, Keigrappig & Waargebeurd, Waanzinnnig & Waargebeurd, Beestig & Waargebeurd enerzijds en de onvoorstelbare maar even goed waargebeurde verhalen in Oplichters en Afpersers en Fantasten en Flierefluiters anderzijds.

Wil je de koekjes op deze site aanvaarden ?

Jouw gegevens worden enkel hier gebruikt en niet doorgegeven aan ander partijen. Nog meer info over je privacy kan je hier vinden