Rarifeiten: muizen en monsters

Auteur

Guy Didelez en Frank Pollet

Uitgeverij

Uitgeverij Manteau: eerste druk 2012, 

177 pagina’s, prijs 9,95 euro

Bib

Dit boek vind je terug in de bibliotheek

Inhoud

Ooit al gehoord van een botsing tussen een vliegtuig en een vis? In Alaska werd een vliegtuig na een kleine botsing in de lucht grondig onderzocht. De technici hadden sporen van een vogel verwacht, want zwermende vogels zorgen wel vaker voor motorproblemen. Tot hun verbazing echter vonden ze alleen maar sporen van een vis…

Maar hoe kunnen een vliegtuig en een vis nu botsen? En heeft er ooit een paard bestaan dat de toekomst kan voorspellen? Huist er diep in de wouden van Afrika een oermonster van meer dan 24 meter lang? Kan een muis een huis in de fik steken? Wat doe je als je wakker wordt met een ratelslang in je slaapzak? 

Dat zijn maar enkele van de vele vragen in dit vijfde deel van de Rarifeitenreeks met vijftig ongelooflijke, grappige, bloedstollende, onvoorstelbare, maar altijd waargebeurde dierenverhalen. 

Leg dus je safari-outfit naast je duikerpak, hou je parachute klaar en beleef de meest onvoorstelbare dierenverhalen te land, ter zee en in de lucht. 

Weetjes

Muizen en Monsters is al het vijfde deel in de reeks ‘Rarifeiten’. De verhalen zijn spannend, grappig, bizar en vooral waargebeurd! Dit boek werd eerder ook buiten de Rarifeitenreeks uitgegeven onder de titel ‘Man eet hond‘. 

Wil je de andere boeken uit de reeks lezen dan kun je kiezen uit Rarifeiten: megacoole dierenverhalenRarifeiten: bangelijke mobiele verhalenRarifeiten: Boeven en Blunders en Rarifeiten: Rotjong en Snotjong.

De Rarifeitenreeks is ondertussen uitverkocht, maar Guy publiceerde ook heel veel ongelooflijke maar waargebeurde verhalen in twee andere reeksen. Onopgelost & Waargebeurd, Keigrappig & Waargebeurd, Waanzinnnig & Waargebeurd, Beestig & Waargebeurd enerzijds en de onvoorstelbare maar even goed waargebeurde verhalen in Oplichters en Afpersers en Fantasten en Flierefluiters anderzijds.

Wil je de koekjes op deze site aanvaarden ?

Jouw gegevens worden enkel hier gebruikt en niet doorgegeven aan ander partijen. Nog meer info over je privacy kan je hier vinden