Rarifeiten – megacoole dierenverhalen

Auteur

Guy Didelez en Frank Pollet

Cover

Johan Caers

Uitgeverij

Uitgeverij Manteau, eerste druk 2010, 

198 pagina’s, 9,95 euro

Bib

Dit boek vind je terug in de bibliotheek

Inhoud

Over de oude lievelingskrokodil van ‘koning Arthur’, over het paard dat elke dag zijn pintje gaat pakken in het café of het verhaal van een geit die in de gevangenis belandt…

Het zijn maar enkele voorbeelden uit de verzameling megacoole dierenverhalen van Guy Didelez en Frank Pollet. Voor dit eerste boek in de reeks sprokkelde het duo allerlei vrolijke, bijzondere, spannende maar vooral waargebeurde verhalen over dieren. 

Persreacties

In een vlotte stijl, waarbij de lezer vaak aangesproken wordt, rijgen de auteurs de ene anekdote aan de andere.

Weetjes

Megacoole dierenverhalen is het eerste boek in de ‘Rarifeitenreeks’. De verhalen zijn spannend, grappig, bizar en vooral waargebeurd!

Wil je de andere boeken uit de reeks lezen dan kun je kiezen uit Rarifeiten: megabangelijke mobiele verhalenRarifeiten: boeven en blunders, Rarifeiten: rotjong en Snotjong en Rarifeiten: muizen en monsters.

De Rarifeitenreeks is ondertussen uitverkocht, maar Guy publiceerde ook heel veel ongelooflijke maar waargebeurde verhalen in twee andere reeksen. Onopgelost & Waargebeurd, Keigrappig & Waargebeurd, Waanzinnnig & Waargebeurd, Beestig & Waargebeurd enerzijds en de onvoorstelbare maar even goed waargebeurde verhalen in Oplichters en Afpersers en Fantasten en Flierefluiters anderzijds.

Wil je de koekjes op deze site aanvaarden ?

Jouw gegevens worden enkel hier gebruikt en niet doorgegeven aan ander partijen. Nog meer info over je privacy kan je hier vinden