Rarifeiten – Boeven en blunders

Auteur

Guy Didelez en Frank Pollet

Uitgeverij

Uitgeverij Manteau: eerste druk 2011, ongeveer 200 pagina’s, prijs 9,95 euro

Bib

Dit boek vind je terug in de bibliotheek

Inhoud

Is er ooit al een inbreker in slaap gevallen tijdens zijn ‘werk’? Werd de Eiffeltoren echt tot tweemaal toe verkocht als schroot Wat deed een jongetje van zes achter het stuur van een gestolen wagen? Hoe joeg de god van de donder en de bliksem een dief weg? Welke goede raad kreeg een dief met geweldig grote oren van de politie?

Het antwoord op al deze vragen vind je in dit derde deel van de Rarifeiten-reeks vol criminele, ongelooflijk grappige, maar altijd waargebeurde verhalen. Guy Didelez en Frank Pollet vertellen ook nog over een inbreker in de koelkast, over een man die brand stichtte om brandweerman te kunnen worden, over een agent die een fiets pikte en nog heel veel meer! Want dat er veel geboefd en geblunderd wordt, staat nu al als een paal boven water.

Maar wie begaat de grootste stommiteiten? Zijn het de boeven zelf? Of zijn het hun slachtoffers, van wie je soms zou denken dat ze bedrogen willen worden?

Persreacties

Boeiend, die korte verhaaltjes die voor alle lezers gebracht zijn en die je bij elk verhaal zullen doen opkijken. (Patrick Vandendaele)

Weetjes

Boeven en Blunders is een van de vijf boeken uit de ‘Rarifeitenreeks’. De verhalen zijn spannend, grappig, bizar en vooral waargebeurd!

Wil je de andere boeken uit de reeks lezen dan kun je kiezen uit Rarifeiten: megacoole dierenverhalenRarifeiten: bangelijke mobiele verhalenRarifeiten: rotjong en Snotjong en Rarifeiten: muizen en monsters.

De Rarifeitenreeks is ondertussen uitverkocht, maar Guy publiceerde ook heel veel ongelooflijke maar waargebeurde verhalen in twee andere reeksen. Onopgelost & Waargebeurd, Keigrappig & Waargebeurd, Waanzinnnig & Waargebeurd, Beestig & Waargebeurd enerzijds en de onvoorstelbare maar even goed waargebeurde verhalen in Oplichters en Afpersers en Fantasten en Flierefluiters anderzijds.

Wil je de koekjes op deze site aanvaarden ?

Jouw gegevens worden enkel hier gebruikt en niet doorgegeven aan ander partijen. Nog meer info over je privacy kan je hier vinden