Man eet hond

Auteur

Guy Didelez en Frank Pollet

Illustraties

Johny Van de Vyver

Uitgeverij

Uitgeverij Manteau, eerste druk 2008, 221 pagina’s, prijs 13,95 euro

Bib

Dit boek vind je terug in de bibliotheek

Inhoud

Al eens gehoord van een botsing tussen een vliegtuig en een vis? En heeft er ooit een paard bestaan dat de toekomst kon voorspellen? Huist er diep in de wouden van Afrika een oermonster van meer dan 24 meter lang? Kan een muis een huis in de fik steken? Wat doe je als je ’s morgens wakker wordt met een ratelsnang in je slaapzak?

Dat zijn maar enkele van de vele vragen waarop Guy Didelez en Frank Pollet een antwoord geven in dit boek met vijftig ongelooflijke, grappige bloedstollende, onvoorstelbare, maar altijd waar gebeurde dierenverhalen. Leg dus je safari-outfit naast je duikerpak, hou je parachute klaar en beleef de meest onvoorstelbare dierenverhalen te land, ter zee en in de lucht.

Spannnend, waar gebeurd en grappig

Persreacties

Een mooie en boeiende verzameling van bizarre, spannende, ongelooflijke, akelige, vieze en grappige dierenverhalen. NBD/Biblion

Zo eenvoudig en geestig kan een boek zijn! (De zondag)

Onderhoudend voor jong en minder jong. (Pluizuit)

Echte leesbeesten zullen in sneltreinvaart genieten, minder vlotte lezers kunnen rustig verhaal per verhaal in zich opnemen. (Boekblad)

Weetjes

Van dit boek bestond ook een tijd een bijzonder leuke  toneelvoorstelling, geschikt voor de derde graad van het lager onderwijs en de eerste graad secundair. 

Wil je nog meer bizarre, spannende, ongelooflijke, akelige, vieze of grappige verhalen lezen ga dan in de bib zeker op zoek naar de Rarifeitenreeks waarin er vijf boeken verschenen: megacoole dierenverhalenRarifeiten: bangelijke mobiele verhalenRarifeiten: Boeven en BlundersRarifeiten: Rotjong en Snotjong.en ‘Rarifeiten: muizen en monsters.’ 

Daarnaast publiceerde Guy ook heel veel ongelooflijke maar waargebeurde verhalen in twee andere reeksen. Onopgelost & Waargebeurd, Keigrappig & Waargebeurd, Waanzinnnig & Waargebeurd, Beestig & Waargebeurd enerzijds en de onvoorstelbare maar even goed waargebeurde verhalen in Oplichters en Afpersers en Fantasten en Flierefluiters anderzijds.

Wil je de koekjes op deze site aanvaarden ?

Jouw gegevens worden enkel hier gebruikt en niet doorgegeven aan ander partijen. Nog meer info over je privacy kan je hier vinden