Flashmob

Auteur

Guy Didelez

Illustraties

Jan Bosschaert

Uitgeverij

Uitgeverij Abimo, eerste druk februari 2014

143 pagina’s, prijs 14,50 euro

 

Auteur

Dit boek is verkrijgbaar bij de auteur.

Neem contact op via mail: guy.didelez@telenet.be

Inhoud

Eindelijk is het vakantie! Sander kijkt uit naar een paar heerlijke dagen met Alien, maar dat is buiten zijn enthousiaste vriendinnetje gerekend. Alien heeft zich namelijk ingeschreven voor een grote flashmob in Brugge.

Voor Sander het weet neemt Alien hem mee op sleeptouw doorheen de Brugse binnenstad. Op een blinkende rood-witte scooter! Wat gaat er gebeuren op die mysterieuze flashmob met als thema “De geheime liefde”? Zal iemand hen op hun stiekeme uitje betrappen? Maar vooral wat als ze plots een oude bekende tegenkomen? Het belooft een helse uitstap te worden…

Een flitsend verhaal over geheime liefde en snelle jongens. 

Weetjes

Na eerder al vier spannende boeken in de reeks, werd de roep om om een vijfde Sander en Alienrboek zo groot dat Guy in februari 2014 ook ‘Flashmob’ aan de reeks toevoegde. Maar hij waarschuwde zijn lezers op voorhand: dit is wel het laatste boek in de reeks!

Marc en Guy schreven eerder al de twee eerste boeken in de zogemaamde: Peppelreeks: (De Marbello Diamanten’ en ‘Het mysterie van de Haarcirkels‘, waarna Marc op z’n dooie eentje de reeks verder uitbouwde. Het duo begon intussen wel samen te schrijven aan de zogenaamde ‘Alien en Sanderreeks’. Daarin schreven ze andermaal twee boeken samen: Alien en Frituur Paradiso. Vervolgens zette Guy met ‘Poedelnaakt’,  ‘Bisjou’ en ‘Flashmob’ deze reeks op z’n uppie verder.

Wil je de koekjes op deze site aanvaarden ?

Jouw gegevens worden enkel hier gebruikt en niet doorgegeven aan ander partijen. Nog meer info over je privacy kan je hier vinden