Het mysterie van de haarcirkels

Auteurs

Marc De Bel en Guy Didelez

Illustraties

Jan Bosschaert

Uitgeverij

Uitgeverij Manteau, eerste druk augustus 2006, tweede druk maart 2011.

230 pagina’s, 15,95 euro.

Bib

Dit boek vind je terug in de bibliotheek

Inhoud

Miete gaat weer logeren bij haar knotsgekke tante Pretselder in Kruisem. Ze kijkt in spanning uit naar het weerzien met de Volwaardige Knoedelgekke Peppels met wie ze bij haar vorige bezoek dikke maatjes is geworden (zie de Marbello Diamanten). Vooral Senne laat haar hart iedere keer weer sneller kloppen.

Bij hun eerste kuspoging donderen Miete en Senne door het valluik van hun nieuwe boomhut. Ze besluiten de nacht lekker gezellig in het bos door te brengen, maar als ze ’s morgens wakker worden, hebben ze zowaar alle twee een cirkel in hun haar.

Die mysterieuze haarcirkels zijn de start van een reeks ongelooflijke superspannende gebeurtenissen, die als een wervelwind door het boek razen en waarbij niet alleen Senne en Miete, maar ook de lezers van de ene verbazing in de andere tuimelen.

Achtergrondinformatie

Het mysterie van de Haarcirkels is het tweede boek van het duo Marc de Bel en Guy Didelez. Na het grote succes van de Marbello Diamanten beleven Senne en de andere leden van de Knoedelgekke Peppelclub ook nu weer een spannend avontuur.

Wil je nog boeken lezen die avontuur, spanning, humor en romantiek in zich hebben, ga dan zeker eens kijken naar de Alien en Sander reeks (+11), waarin Marc en Guy twee boeken samen schreven (Alien en Frituur Paradiso) waarna Guy de reeks alleen heeft verder gezet. (PoedelnaaktBisjou, Flashmob). 

Wil je de koekjes op deze site aanvaarden ?

Jouw gegevens worden enkel hier gebruikt en niet doorgegeven aan ander partijen. Nog meer info over je privacy kan je hier vinden