Stemmen van de overkant

Auteur

Guy Didelez

Illustraties

Wout Olaerts

Uitgeverij

Uitgeverij Davidsfonds/Infodok, tweede druk 2002, 125 pagina’s, 14,75 euro.

Bib

Dit boek vind je terug in de bibliotheek

Inhoud

Ruth en Bo leren twee broers kennen die met hun vader programma’s maken voor een vrije radio. Ze helpen hen teksten te schrijven en voor te lezen. Intussen verdwijnen Bo’s vriend Senne en zijn moeder op een mysterieuze manier. De ene vreemde gebeurtenis volgt de andere op. Daarin speelt een tekening van een microfoon en een koptelefoon een belangrijke rol. Het wordt helemaal geheimzinnig als ze een verhaal horen over hersenmachines en een van de twee broers ernstig ziek wordt.

‘Stemmen van de Overkant’ is een spannend jeugdverhaal rond een vreemde therapie voor mensen in coma, een behandeling die speelt met de grenzen van het bewustzijn en dus ook met de dood!

Persreacties

‘Vakkundig opgebouwd, vlot geschreven thrillerverhaal met een aardige sfeerschepping’. (Bubi)

‘Een boek dat je vanaf de eerste pagina boeit’ ‘…) Een boeiende thriller. Je zal het je niet beklagen aan dit boek begonnen te zijn. (Blikopener)

‘Veel commentaar heb ik niet op het boek, maar ik kan wel zeggen dat het een heel goed boek is en dat het zeker aan te raden is’. Kristel Bongaers, 13 jaar.

Een adembenemend verhaal vol vreemde stemmen, geheimzinnige experimenten en mysterie. Draai de knop in je hoofd om.  (Grenslandkrantje) 

Weetjes

Wil je meer weten over het toneelstuk ‘Stemmen van de Overkant?’

Het boek is uitverkocht. Wil je het toch nog lezen, moet je dus op zoek in de bibliotheek.

‘Stemmen van de overkant’ is wellicht Guy’s meest geheimzinnige verhaal. Hou je van mysteries, begin dan als de wiederweerga te didelezen in andere geheimzinnige boeken als ClashRaspoetin, Raspoetin duikt weer op, Eeuwig ZwijgenDagblind/Nachtblind,  Levend Lijk,  Het Februaricomplot, het goud van Timboektoe, Mijn spook van ten Duinen en Onopgelost en waargebeurd.

Wil je de koekjes op deze site aanvaarden ?

Jouw gegevens worden enkel hier gebruikt en niet doorgegeven aan ander partijen. Nog meer info over je privacy kan je hier vinden