Onopgelost en waargebeurd

Auteur

Guy Didelez en Frank Pollet

Illustraties

Inne Haine

Uitgeverij

Van Halewyck, maart 2017

183 pagina’s, 14,50 euro, tweede druk Pelckmans 2021

Beschikbaar

Dit boek is verkrijgbaar in de boekhandel

Inhoud

In dit boek probeer je het monster van Loch Ness te vinden en ontdek je of er ooit spookkosmonauten naar de ruimte zijn vertrokken. Je bezoekt het meest beruchte spookhuis van Engeland, graaft in eigen land naar de zieneres van Onkerzele en je komt misschien te weten wat Tommie Woodward bezielde toen hij riep: ‘Fuck the alligators!’

Telkens is de conclusie dezelfde: dit is een onopgelost, maar waargebeurd verhaal. 

ONOPGELOST & WAARGEBEURD bundelt spannende verhalen, nu eens akelig, dan weer grappig. Het is een een heel apart leesboek met cartoons.

Persreacties

‘Spannend, geestig en ook best leuk voor hen die niet zo graag lezen’ John Rijpens (Jong en Belezen)

‘Onopgelost en waargebeurd is een leuke verzameling mysteries en onverklaarbare zaken. Spannende verhalen, sommigen een beetje griezelig. Dankzij de vlotte vertelwijze maken Guy en Frank het vaak wat luchtiger (Coole Suggesties) 

Weetjes

Onopgelost en Waargebeurd maakt deel uit van de ‘Puntjepuntjepuntje en Waargebeurdreeks’. Nog boeken in deze serie zijn ‘Keigrappig en Waargebeurd’ en ‘Waanzinnig en Waargebeurd’, allebei boordevol hilarische verhalen. In 2020 verscheen ‘Beestig en waargebeurd‘, een boek vol onvoorspelbare én onvoorstelbare  dierenverhalen.

Nog altijd niet genoeg van ongelooflijke en waargebeurde verhalen? Ga dan zeker ook op zoek naar ‘Oplichters en Afpersers’ met daarin mijn hoogstpersoonlijke top 10 of de allerstrafste oplichters en afpersers aller tijden.  Onder de titel ‘Fantasten en Flierefluiters‘ is er  intussen trouwens al een tweede boek in die nieuwe reeks verschenen. Het bevat een mix van  mensen die de meest ongelofelijke dingen in hun leven hebben gedaan: van een krachtpatser als John Massis, over een bizarre kunstenaar en zakkenvuller als Salvador Dali tot bizarre en duistere figuren als Raspoetin en Erik Jan Hanussen.

Wist je trouwens dat Guy maandelijks een van die ongelooflijke maar waargebeurde verhalen vertelt voor Eclips-TV, een zender  die zich op jong en oud, maar toch vooral op +55 richt. Bij ‘Waanzinnig en waargebeurd’ kun je trouwens van een van die verhalen genieten. Zo zie je maar dat elke leeftijd van deze verhalen geniet!

Wil je de koekjes op deze site aanvaarden ?

Jouw gegevens worden enkel hier gebruikt en niet doorgegeven aan ander partijen. Nog meer info over je privacy kan je hier vinden