Het grote bibberboek

Auteur

Guy Didelez, Nico De Braeckeleer, Bavo D’Hooghe. Frank Pollet, Johan Vandevelde, Luc Embrechts, Katharina Van Cauteren

Illustraties

Marjolein Hund

Uitgeverij

Uitgeverij Abimo: eerste druk september 2006 Tweede Druk 2009. Voor Nederland: uitgeverij Umco, eerste druk 2006

Bib

Dit boek vind je terug in de bibliotheek

Inhoud

Heb je het lef om te achterhalen waarom er schimmen in het Gravensteen ronddwalen, zelfs als daardoor de deur naar de martelkamer open gaat? Ben je dapper genoeg om de formule uit te spreken die de mythische golem tot leven wekt? Durf je samen met Dorien op zoek naar de mysterieuze Ilonka, ook na de dromen over de verschrikkelijke dingen die jullie te wachten staan? Ben je zo stoutmoedig dat je een verhaal zou lezen onder een boom waarin zich een oedroude geest verschuilt? Kun je een rondleiding aan in de pastorie van Borley, ook als je weet dat er in dit donkere, vochtige gebouw spoken huizen? Waag je het Bram te helpen om de Gevangenen te bevrijden, zelfs al breekt daardoor de hel op aarde los? En durf je nog te kamperen als je weet dat de vloek van de Zwarte Hond op de bossen rust?

Is je antwoord op al die vragen ‘ja’? Daag jezelf dan uit en lees de zeven bloedstollende verhalen in Het grote Bibberboek. Maar is het getal zeven geen ongeluksgetal? Nog een reden om dit boek voorzichtig te lezen… Een gewaarschuwd lezer telt voor twee!

Persreacties

De bibberboeken zijn echt cool! Want ze zijn heel spannend en ook wel een beetje eng maar dat is juist leuk. (een lezer(es) op bol.com)

Weetjes

Wil je nog meer spannende boeken van Guy Didelez lezen kies dan voor ClashDagblind/Nachtblind, Vampiermanieren, Schimmen uit de vergeetput (met daarin Kadavergedaver, Het Infernaat en Duistere Middeleeuwers) Levend lijk, Raspoetin en Raspoetin duikt weer op, het al even spannende vervolg op Raspoetin dat in een tuimelboek werd uitgegeven. Grotere lezers moeten beslist eens kijken naar De wraak van de Jakjongen, dat ik zelfs als mijn allerspannendste boek beschouw. Ook Molokaï: de tocht van Beeldschoon en Lieveling is naast heel emotioneel ook bijzonder spannend.

Wil je de koekjes op deze site aanvaarden ?

Jouw gegevens worden enkel hier gebruikt en niet doorgegeven aan ander partijen. Nog meer info over je privacy kan je hier vinden