BLIJSPELEN

Titel: Pompen of verzuipen (Aantal opvoeringen: 115)

Auteurs: Paul Coppens en Guy Didelez

Genre: Blijspel

Duur: Avondvullend

Decor: 1 chalet

Bezetting: 5 dames, 4 heren

Inhoud:

De barbecue die Herwig en Giselle elk jaar voor twee bevriende koppels organiseren, belooft dit jaar 'anders dan anders' te worden. Dat heeft te maken met de vervallen chalet die Herwig gekocht heeft. Hij wil er gaan wonen zodra hij van Giselle gescheiden is. Maar het heeft vooral te maken met het feit dat Fanny, de vrouw die door Herwig tot zijn nieuwe levenspartner werd uitgekozen, op de barbecue aanwezig zal zijn. Er is maar één probleem. Fanny weet nog niet dat ze uitgverkoren werd en zal dus die avond het 'heuglijke nieuws' vernemen.

Dat is het uitgangspunt voor een knotsgek blijspel van Paul Coppens en Guy Didelez dat intussen al meer dan 100 keer opgevoerd werd.

Ondergedompeld in een bad met lachbubbels blijft er maar één keuze meer: POMPEN OF VERZUIPEN.

Weetje

Ben je met je gezelschap op zoek naar andere komische volavondstukken die Guy al dan niet samen met een co-auteur schreef? Ga dan zeker ook eens kijken naar: Barak Faunus, GeelzuchtHet Wittebroodslijk, Niet pluis op de buis, Dolly en DotOpgepast Ongepast,Lasso LassoGasten zijn LastenPak in Stap uitHet huis in de Bocht, Waar de Stalle bleef stille staan en De Splitsing van het Atomium.

Laatst aangepast (woensdag, 06 augustus 2014 07:12)