man_eet_hond

Auteurs: Guy Didelez en Frank Pollet

Cover en Illustraties: Johny Van de Vyver,Uitgeverij Manteau, eerste druk 2008, 221 pagina's, prijs 13,95 euro

Inhoud

Al eens gehoord van een botsing tussen een vliegtuig en een vis? En heeft er ooit een paard bestaan dat de toekomst kon voorspellen? Huist er diep in de wouden van Afrika een oermonster van meer dan 24 meter lang? Kan een muis een huis in de fik steken? Wat doe je als je 's morgens wakker wordt met een ratelsnang in je slaapzak?

Dat zijn maar enkele van de vele vragen waarop Guy Didelez en Frank Pollet een antwoord geven in dit boek met vijftig ongelooflijke, grappige bloedstollende, onvoorstelbare, maar altijd waar gebeurde dierenverhalen. Leg dus je safari-outfit naast je duikerpak, hou je parachute klaar en beleef de meest onvoorstelbare dierenverhalen te land, ter zee en in de lucht.

Spannnend, waar gebeurd en grappig

Persreacties

Een mooie en boeiende verzameling van bizarre, spannende, ongelooflijke, akelige, vieze en grappige dierenverhalen. NBD/Biblion

Zo eenvoudig en geestig kan een boek zijn! (De zondag)

Onderhoudend voor jong en minder jong. (Pluizuit)

Echte leesbeesten zullen in sneltreinvaart genieten, minder vlotte lezers kunnen rustig verhaal per verhaal in zich opnemen. (Boekblad)

Weetje

Van dit boek bestaat ook een bijzonder leuke toneelvoorstelling. Geschikt voor de derde graad van het lager onderwijs en de eerste graad secundair.  Wil je de trailer bekijken, ga dan naar www.maneethond.be

            

Wil je nog meer bizarre, spannende, ongelooflijke, akelige, vieze of grappige verhalen lezen dan kun je terecht bij Rarifeiten: megacoole dierenverhalen, Rarifeiten: bangelijke mobiele verhalen en Rarifeiten: Boeven en Blunders.

Dit boek, dat helemaal uitverkocht is, werd in de zomer 2012 opnieuw uitgegeven onder de titel: 'Muizen en Monsters' en maakt nu deel uit van de Rarifeitenreeks.  

 

Laatst aangepast (maandag, 28 juli 2014 13:28)