bibberboek 

 

 

 

 

 

Auteurs: Guy Didelez, Nico De Braeckeleer, Bavo D'Hooghe. Frank Pollet, Johan Vandevelde, Luc Embrechts, Katharina Van Cauteren

Cover en illustraties: Marjolein Hund

Uitgeverij Abimo: eerste druk september 2006 Tweede Druk 2009. Voor Nederland: uitgeverij Umco, eerste druk 2006

Inhoud

Heb je het lef om te achterhalen waarom er schimmen in het Gravensteen ronddwalen, zelfs als daardoor de deur naar de martelkamer open gaat? Ben je dapper genoeg om de formule uit te spreken die de mythische golem tot leven wekt? Durf je samen met Dorien op zoek naar de mysterieuze Ilonka, ook na de dromen over de verschrikkelijke dingen die jullie te wachten staan? Ben je zo stoutmoedig dat je een verhaal zou lezen onder een boom waarin zich een oedroude geest verschuilt? Kun je een rondleiding aan in de pastorie van Borley, ook als je weet dat er in dit donkere, vochtige gebouw spoken huizen? Waag je het Bram te helpen om de Gevangenen te bevrijden, zelfs al breekt daardoor de hel op aarde los? En durf je nog te kamperen als je weet dat de vloek van de Zwarte Hond op de bossen rust?

Is je antwoord op al die vragen 'ja'? Daag jezelf dan uit en lees de zeven bloedstollende verhalen in Het grote Bibberboek. Maar is het getal zeven geen ongeluksgetal? Nog een reden om dit boek voorzichtig te lezen... Een gewaarschuwd lezer telt voor twee!

Weetje

Lees je graag spannende verhalen? Ga dan zeker op zoek naar al die andere bloedspannende boeken die Guy Didelez schreef:

                        

Levend Lijk, Dagblind/Nachtblind, Kadavergedaver, Het Infernaat, Vampiermanieren, Duistere Middeleeuwers en Raspoetin een boek dat samen met zijn opvolger Raspoetin duikt weer op in een dubbelboek werd uitgegeven

 

 

Laatst aangepast (maandag, 04 augustus 2014 12:47)