stemmen      stemmen_van_de

Auteur: Guy Didelez

Illustratie: Wout Olaerts

Uitgeverij Davidsfonds/Infodok, tweede druk 2002, 125 pagina’s, 14,75 euro.

Inhoud:

Ruth en Bo leren twee broers kennen die met hun vader programma’s maken voor een vrije radio. Ze helpen hen teksten te schrijven en voor te lezen. Intussen verdwijnen Bo's vriend Senne en zijn moeder op een mysterieuze manier. De ene vreemde gebeurtenis volgt de andere op. Daarin speelt een tekening van een microfoon en een koptelefoon een belangrijke rol. Het wordt helemaal geheimzinnig als ze een verhaal horen over hersenmachines en een van de twee broers ernstig ziek wordt.

‘Stemmen van de Overkant’ is een spannend jeugdverhaal rond een vreemde therapie voor mensen in coma, een behandeling die speelt met de grenzen van het bewustzijn en dus ook met de dood!

Enkele persreacties:

'Vakkundig opgebouwd, vlot geschreven thrillerverhaal met een aardige sfeerschepping'. (Bubi)

'Een boek dat je vanaf de eerste pagina boeit' ‘…) Een boeiende thriller. Je zal het je niet beklagen aan dit boek begonnen te zijn. (Blikopener)

'Veel commentaar heb ik niet op het boek, maar ik kan wel zeggen dat het een heel goed boek is en dat het zeker aan te raden is'. Kristel Bongaers, 13 jaar.

Een adembenemend verhaal vol vreemde stemmen, geheimzinnige experimenten en mysterie. Draai de knop in je hoofd om.  (Grenslandkrantje) 

Weetje 

Wil je meer weten over het toneelstuk ‘Stemmen van de Overkant?’

Het boek is uitverkocht. Gelukkig heeft Guy zelf nog wat stockvoorraden in huis. Wil je graag een boek voor je boekenkast, dan kun je contact met hem opnemen op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.  

'Stemmen van de overkant' is wellicht Guy's meest geheimzinnige verhaall. Hou je van mysteries, begin dan als de wiederweerga te didelezen in geheimzinnige boeken als Raspoetin, Eeuwig Zwijgen, Dagblind/Nachtblind,  Levend Lijk,  Het Februaricomplot, het goud van Timboektoe en Mijn spook van ten Duinen

                    

Laatst aangepast (donderdag, 31 juli 2014 08:21)