andromf     Andromn     Andromd

Auteurs: Patrick Bernauw en Guy Didelez

Illustraties: Anne Westerduin

Uitgeverij Davidsfonds/Infodok, 1998, 88 pagina's

Inhoud:

Het is augustus en bloedheet. Eva en Raf vervelen zich dood, want in het landelijke Heerenbodegem valt absoluut niets te beleven. Tot Evert Terryn plotseling opduikt in het dorp. In de studio van Vrije Radio Bode zal deze bijzonder vreemde jongen een radioprogramma met eigen muziek presenteren. Everts cassette met buitenaardse klanken en een krantenartikel over een ufo brengen Eva op een schitterend idee: een aprilgrap in augustus, die eindelijk leven zal brengen in het doodsaaie Heerenbodegem. Evert is maar al te bereid om mee te doen...

Groetjes uit Andromeda is een zomers verhaal met een buitenaards tintje. Geknipt voor kinderen vanaf 10 jaar, die graag in hogere sferen zijn.  

Weetjes

Groetjes uit Andromeda werd destijds uitgegeven als een cadeau voor alle kinderen die via hun ouders klant waren bij Cera-bank. De Nederlandse versie verscheen - naast de gewone boekversie - toen op 78.000 exemplaren. Daarnaast werden ook een Franse en een Duitse versie op de markt gebracht. maar hoeveel boeken er destijds ook in omloop waren, toch is 'Groetjes uit Andromeda' momenteel totaal uitgeput. Ook Guy heeft zelf geen exemplaren meer. Als je het wil lezen, kan de bib je misschien helpen.

Laatst aangepast (maandag, 28 juli 2014 14:11)