MAN EET HOND

Een stuk rond dieren. En mensen, natuurlijk voor 9 tot 12-jarigen

Tekst: Kathleen Sterckx, Wim De Baere, Guy Didelez, Frank Polllet.

Acteurs: Kathleen Stercks en Wim De Baere. 

Regie: Stefan Van Guyse

Duur: circa 60 minuten.

Inhoud

Kan een cavia vriendschap sluiten met een slang? Heeft er ooit een paard bestaan dat de toekomst kon voorspellen? Wat was er zo speciaal aan het hondje van Katharina De Grote? En vooral: wat doe je als je 's morgens wakker wordt met een ratelslang in je slaapzak?

Op deze bijzonder prangende vragen geven Kathleen Sterckx (actrice) en Wim De Baere (acteur/muzikant) een antwoord in een heel bijzondere toneelvoorstelling, een wervelend stuk vol ongelooflijke maar altijd waar gebeurde verhalen vol dramatiek, energie en emoties. Afwisselend én met de nodige humor, want ondanks alles blijft theater toch altijd over mensen gaan. Kortom een stuk zoals je nog maar zelden zag.

Regie: Stefan Van Guyse

Duur: circa 60 minuten.

Uitkoopsom: (Behoudens wijzigingen) 360 euro + 75 euro Sabam + verplaatsingsvergoeding + 6 % BTW voor maximaal 130 jongeren van de derde graad lagere school en eerste graad middelbare school.

Inbegrepen: gratis download van de Man eet hond-didactische verwerking.

Speelmomenten: af te spreken.

Weetjes

Van Man eet hond bestaat ook een boekversie. Die werd geschreven door Guy Didelez en Frank Pollet en uitgegeven door uitgeverij Manteau, Antwerpen. Het boek werd in de zomer van 2012 in de 'Rarifeitenreeks' herdrukt onder de titel 'Muizen en Monsters'.

Ga zeker ook eens naar de filmpjes op deze site kijken. Je ziet er Frank en Guy niet alleen over het boek vertellen op de Nederlandse televisie maar je ziet ook een trailer van dit overheerlijke toneelstuk.

Hoe leuk het toneelstuk echter ook was: niets is eeuwig... Het werd intussen stopgezet. Ook de boekversie van Man eet hond is intussen al lang uitverkocht. Wellicht vind je wel nog exemplaren in de bib. 

Muizen en monsters is trouwens ook intussen al niet meer in de boekhandel te verkrijgen. Maar het goede nieuws is dat Guy er voorlopig nog altijd exemplaren van in voorraad heb. Wil je  die via hem bestellen, aarzel dan niet te lang en stuur liefst snel je bestelling door naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , want de voorraad slinkt zienderogen. 

Laatst aangepast (maandag, 04 augustus 2014 17:34)