Verteltheater (+9):

van Guy Didelez

naar 'Het Infernaat' van Guy Didelez en Patrick Bernauw

gebracht door Guy Didelez

Duur: ca. 50 minuten.

Kan in alle omstandigheden gespeeld worden voor maximaal 100 toeschouwers (10 - 12 jaar)

Uitkoopsom: 350 euro (all in) + vervoerskosten

Wat?

Van het Infernaat bestaat niet alleen een boek, een cd en zelfs een heus schoolfeest, maar ook een toneelbewerking waar Guy Didelez zelf mee rondtrekt.

Het Infernaat... is een internaat voor keikoppige en mega-dwarse leerlingen van wie de verbeelding al eens op hol slaat. Guy Didelez heeft school gelopen in het Infernaat en nu heeft hij daar zelfs een heus boek over geschreven! Hij komt dan ook graag bij u op school of in de bib. vertellen hoe hij daar terechtgekomen is, wie er lesgeeft, wat hij daar beleefde en hoe hij tenslotte uit het Infernaat ontsnapte.

     

'Ontsnapt uit het Infernaat' is gebaseerd op 'Het Infernaat', een boek dat door de jeugdige lezers verslonden wordt en inmiddels al aan een zesde druk toe is. Het is een nu eens humoristische, dan weer spannende, altijd fantasievolle brok verteltheater die de leerlingen gedurende de hele voorstelling in de ban houdt.

Voor meer info over deze voorstelling kunt u terecht bij Guy Didelez op 03/647.02.06 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ?

Wil u meer weten over de voostelling: 'De Vis in de Boom' (voor tweede en derde kleuterklas + eerste leerjaar?)

 

 

 

Laatst aangepast (maandag, 28 juli 2014 09:59)