Vertel- en meespeeltheater (+6)

Tekst: Patrick Bernauw

Naar het gelijknamige boek van Guy Didelez

Gebracht door Guy Didelez

WILDE U EEN VOORSTELLING BOEKEN? JAMMER. OMDAT HET STUK ZOVEEL ENERGIE EN INSPANNING VRAAGT, HEEFT GUY DIDELEZ BESLIST ER VANAF SCHOOLJAAR 2012 - 2013 MEE TE STOPPEN. U KAN GUY WEL NOG BOEKEN VOOR LEZINGEN EN VOOR OPVOERINGEN VAN 'DE VIS IN DE BOOM' EN 'ONTSNAPT UIT HET INFERNAAT'.

Inhoud:

In De Kikkerkus zet Guy Didelez het sprookje van de prinses die een tot kikker betoverde prins kust danig op zijn kop. Hoe voelt een prins zich, die in een gouden kooi wordt grootgebracht? Is hij jaloers op de kikkers die hele dagen in de vijver spelen, ongegeneerd kwaken of een lekker tukje in het zonnetje doen? Wil hij soms kikker worden? Moet hij dan ook een kikker kussen?

Patrick Bernauw bewerkte het boek van Guy tot een grappige en tegelijk ontroerende theaterproductie over de jonge prins Florian die koning moet worden, maar daar niks voor voelt. Guy Didelez vertelt het verhaal niet alleen, maar speelt het ook en laat de kinderen meespelen.

Duur: ca. 55 minuten.

Kan in alle omstandigheden gespeeld worden voor maximaal 100 toeschouwers (6 - 9) jaar.

Uitkoopsom: 350 euro (all in) + vervoersonkosten.

Voor meer info over deze voorstelling kan u terecht bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Wil u meer weten over de voorstelling 'De Vis in de Boom' (Voor 1e en 2e kleuterklas + 1e leerjaar)?

Wil u meer weten over de voorstelling 'Ontsnapt uit het Infernaat' (voor 4e, 5e en 6e leerjaar)?

Weetje

Het boek is helemaal uitverkocht, maar thuis heeft Guy nog enkele exemplaren beschikbaar. Wil je het alsnog bestellen, dan kan dat via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

 

 

 

Laatst aangepast (zondag, 27 juli 2014 08:54)